sm 1

   or. but          

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

 

 

 

 

 

 

 

 

Слово на Мъдростта - Книга първа

В книгата са събрани Посланията, които Възнесените Владици изпращат към човечеството на Земята чрез своя Посланик Татяна Микушина през периода от 4 март до 30 юни 2005 г. В своите беседи Владиците дават препоръки за сегашната конкретна историческа ситуация, жизнено необходими за хората. Освен това Посланията съдържат  знания за Закона за кармата, Пътя на Посвещенията, особеностите на новия етап, на прага на който се намира човечеството днес. Книгата е част от поредицата "Послания на Владиците".

     "Повелята на времето е такава, че вашето обучение и вашите посвещения преминават в обичайния живот. На вас не ви е нужно да пътувате на края на света при задморски учител, за да получите необходимите знания. Повелята на времето е такава, че вие получавате всичките необходими знания на мястото, където живеете. Вие преминавате през посвещение в обичайния си живот. Ние използваме обстоятелствата в живота ви, за да дадем на вашата душа именно тези посвещения, от които тя се нуждае най-много.

       Вие получавате знания по време на нощния сън, несъзнателно или напълно съзнателно посещавайки нашите обители и премина-вайки обучение по време на сън.

        Вашите души наистина се трудят ден и нощ, без да спират."

Възлюбеният Серапис Бей, 29 март 2005 г.

 ___________________________________________________________________________

ISBN 9789549418064
Формат 140 х 210 мм, меки корици, 392 стр.