Слово на Мъдростта-8

Т.Н. Микушина

 

8 slovo 8

 

      Книгата съдържа всички Послания на Владиците на Мъдростта, приети от Посланика на Великото Бяло Братство Татяна Николаевна Микушина за времето от 21 юни 2012 г. до 27 декември 2013 г.

 

 Владиците на Мъдростта, които от векове с голяма любов и търпение работят с човечеството на земята дават тези послания и протягат ръка за помощ на всеки, който осъзнато търси истината и е готов да подложи своето същество на промените, които изисква настъпващото време.

Една от истините, на които ни учат Учителите е, че светът, който ни заобикаля, всичко в живота ни, което ни се случва е създадено от нас самите чрез нашите мисли, чувства и постъпки в този или предишни животи. Нашият физически свят, в който живеем е създаден от нашия вътрешен мисловен и емоционален свят и от действията ни на физически план. Вътрешното определя външното. Затова, ако искаме да сме щастливи, да живеят добре децата ни и внуците ни, трябва не само да контролираме нашите мисли, чувства и емоции, които прерастват в действия, но и смирено да посрещаме всяка ситуация в живота си, защото тя е плод на нашите някогашни дела или мисли. Вселената послушно отразява всичко, което й изпращаме и рано или късно го връща обратно при нас. И само отвръщайки на всяка ситуация с любов можем да преодолеем отрицателните събития в живота ни.

Всички виждаме, че светът се нуждае от промяна. Чрез тази книга, както и чрез всички други книги, написани от Татяна Микушина, Учителите на човечеството идват отново при нас и дават Учение, което ще ни помогне да променим себе си, а от там и света около нас. Тя е за онези, които търсят и които са готови да приемат и приложат новото в живота си.

 

    „Законът за съответствието на вибрациите действа безгрешно. И преди да предявите обвинения към Бога или Владиците, че ви лишават от помощ и не са милосърдни към вас, опитайте се да намерите причината за всяка ситуация, в която попадате, вътре във вас.

    Всичко в този свят идва отвътре навън. Такъв е Законът. И илюзията послушно ви обръща тази страна, която очаквате да видите от нея.

    Двама души, които вървят по един и същи път, ще виждат и ще обръщат внимание на различни неща. И ако сте Буда, вие ще преминете през живота така, че никаква мръсотия няма да полепне по вашите златни одежди.

    Но ако сте обременени с много недостатъци, тогава в което и да е идеално място на Земята да попаднете, вие ще виждате около себе си само недостатъци и мръсотия.

    Аз дойдох при вас в този ден, за да ви обърна още веднъж внимание на вътрешните причини за всичко, което ви се случва във физическия свят. Променяйте се, устремявайте се и ще придобиете златните одежди на Буда и съкровището на Божествената Мъдрост“.

Гаутама Буда, 21 юни 2013 г.


ISBN 9789549418712
Формат 230 х 160 мм, меки корици, 116 стр.

 

   ________________________________________________________________________

  Книгата можете да закупите от:

    Електронни книжарници (директен линк):

       Store.bg                             Knizhen-pazar.net                     Bookpoint.bg                   
       Books.bg                                   Galaxy.bg                                 Emag.bg

 

 

 <<<   Обратно в раздел "Книги"