Розарии на Майка Мария

Т.Н. Микушина

 

Майка Мария Copy  Бутон е книга

Тази книга е истински подарък за хората, които чувстват вътрешна връзка с Майка Мария, Пресветата Богородица и се обръщат към нея в своите молитви. В превод от латински (rosarium) думата Розарий означава „венец от рози”. Навярно е трудно да се измисли по-красиво название за редуването на молитвата и Божествената Мъдрост, дадена от Владиците. Ние поднасяме на Майка Мария нашите молитви подобно на венец от рози – розарии. „Аз се нуждая от енергиите на вашите молитви” – ни казва Майка Мария, за да помогне на всеки човек на планетата.

 

В книгата са включени един голям и четиринадесет кратки Розария. Всеки от Розариите е специален. Майка Мария се обръща към нас, утешава ни в жизнените ни трудности, дава ни напътствия за добри дела. По време на четенето на Розарий може да се почувстват необикновени енергии на Любов, Нежност, Милосърдие и Състрадание, които ни изпраща Майка Мария.

 


ISBN 9789549418934
Формат 125 х 175 мм, меки корици, 200 стр.

 ________________________________________________________________________

 

Книгата можете да закупите от:

 Електронни книжарници (директен линк):

     Store.bg                       knizhen-pazar.net                        Bookpoint.bg               Helikon.bg                           Books.bg                                  Emag.bg

 

 <<<   Обратно в раздел "Книги"