sm 3

   or. but          

            БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слово на Мъдростта - Книга трета

В книгата са събрани Посланията, които Възнесените Владици изпращат към човечеството на Земята чрез своя Посланик Татяна Микушина през периода от 20 ноември 2007 г. до 21 януари 2010 г. В своите беседи Владиците дават препоръки за сегашната конкретна историческа ситуация, жизнено необходими за хората. Освен това Посланията съдържат  знания за Закона за кармата, Пътя на Посвещенията, особеностите на новия етап, на прага на който се намира човечеството днес. Книгата е част от поредицата "Послания на Владиците".

"Вие както и преди, се вълнувате от това, което се случва около вас, увличате се от илюзията, която ви обкръжава у дома, на работа, от илюзията, която показват по телевизията. Но има много по-важни и реални неща, за които е време да започнете да се замисляте.

          Целият свят, физическият и финният план на битието се разтърсват от много ваши действия, мисли и чувства. И аз, и другите същества на Светлината понякога с потръпване възприемаме всяко поредно изхвърляне на отрицателна енергия, което човечеството допуска по своята неразумност. Всеки път, когато става неконтролирано изхвърляне на отрицателна енергия, се изискват усилията на множество същества на Светлината, за да се балансира ситуацията и последствията да не бъдат катастрофални за физическия план.

       Сега настъпи времето, когато вие, най-добрите представители на човешкото съобщество, сте длъжни да разделите с нас, Възнесените Учители, отговорността за планетата Земя, за всичко, което се случва на планетата. И това е нивото на съзнание, което вие реално трябва да достигнете в най-близко време."

Свети Архангел Михаил, 22 юни 2009 г.

___________________________________________________________________________

ISBN 9789549418491
Формат 140 х 210 мм, меки корици, 382 стр.