8 slovo 8

   bl. but 1          

             БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Слово на Мъдростта 8

 

Книгата съдържа Посланията на Владиците на Мъдростта, приети от Посланика на Великото Бяло Братство Татяна Николаевна Микушина за времето от 21 юни 2012 г. до 27 декември 2013 г.

Владиците на Мъдростта, които от векове с голяма любов и търпение работят с човечеството на земята дават тези Послания и протягат ръка за помощ на всеки, който осъзнато търси истината и е готов да подложи своето същество на промените, които изисква настъпващото време.

    „Законът за съответствието на вибрациите действа безгрешно. И преди да предявите обвинения към Бога или Владиците, че ви лишават от помощ и не са милосърдни към вас, опитайте се да намерите причината за всяка ситуация, в която попадате, вътре във вас.

    Всичко в този свят идва отвътре навън. Такъв е Законът. И илюзията послушно ви обръща тази страна, която очаквате да видите от нея.

    Двама души, които вървят по един и същи път, ще виждат и ще обръщат внимание на различни неща. И ако сте Буда, вие ще преминете през живота така, че никаква мръсотия няма да полепне по вашите златни одежди.

    Но ако сте обременени с много недостатъци, тогава в което и да е идеално място на Земята да попаднете, вие ще виждате около себе си само недостатъци и мръсотия.

    Аз дойдох при вас в този ден, за да ви обърна още веднъж внимание на вътрешните причини за всичко, което ви се случва във физическия свят. Променяйте се, устремявайте се и ще придобиете златните одежди на Буда и съкровището на Божествената Мъдрост“.

Гаутама Буда, 21 юни 2013 г.

___________________________________________________________________________

ISBN 9789549418712
Формат 230 х 160 мм, меки корици, 116 стр.