Сен Жермен 2

or. but     

or. but. kn  

             БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сен Жермен
 

Сен Жермен безусловно е най-загадъчният човек на Европа от XVIII век. Алхимик, целител, учен, дипломат, политик, музикант, основател и покровител на тайни общества.

Сен Жермен е бил водеща фигура при розенкройцерите, франкмасоните, рицарите-тамплиери от онова време.

Бил е добре приет в придворните кръгове на Франция, Англия, Прусия, Русия. Граф Сен Жермен свободно говорил на много езици, сред които френски, английски, немски, италиански, испански, португалски, руски, санскрит, гръцки, китайски и арабски.

Граф Сен Жермен, кой е той? Е. П. Блаватска отбелязва, че „граф Сен Жермен, безусловно е бил от най-великите Източни Адепти, появявали се някога в Европа“. Елизабет Клер Профет е писала, че една от задачите на Сен Жермен е била „да ускори развитието на науката и техниката, за да имат хората повече време за духовно усъвършенстване.

В ХХI столетие Владика Сен Жермен продължава да наставлява и направлява човечеството на Земята. Сен Жермен е Йерарх на Новата Епоха, Епохата на Водолея. Неговите диктовки, дадени чрез посланика на Великото Бяло Братство Т. Н. Микушина посочват прав път към ново общество – щастливото общество на Златния Век. Думите на Владиката са наситени с оптимизъм, устременост и непобедимата енергия на промените!

"Не се съмнявайте, че промените и преобразуванията ще станат. Звездите, космическата възможност и всички Небесни Същества са вече готови за пришествието на Златния век. Остана малко за вършене – да се види как необходимите преобразувания ще се осъществят на физическия план. И дори в случай, че това не стане в живота на сегашното поколение, както очаквахме, то ще се случи в най-близко обозримо бъдеще.

Не карайте Възнесените Същества да чакат! По-смело се включвайте в процеса на формиране на новото съзнание, на новото мислене. Именно когато допуснете в своето съзнание това, че всичко може да се промени и може да се промени в съответствие с Божествения Закон, тези промени ще станат."

Сен Жермен,

18 июни 2011 година

___________________________________________________________________________

ISBN 9789549418736
Формат 98 х 140 мм, 112 стр., меки корици, ч/б илюстрации